Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σάμος:Πέθανε το μεσημέρι 36χρονος υποψήφιος βουλευτής

Σάμος:Πέθανε το μεσημέρι 36χρονος υποψήφιος βουλευτής

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του, σήμερα το μεσημέρι άφησε αιφνιδίως την τελευταία του πνοή. Ηταν γιος του δημάρχου Σάμου. Tι λέει στο Newsit στενός φίλος του θανόντος.

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 36χρονο Δημήτρη Θάνο.

Μόλις χθες το βράδυ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι εις εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές. Οι άλλοι δύο είναι ο πρώην βουλευτής, Πυθαγόρας Βαρδίκος και ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου, Πέτρος Παριανός.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Newsit o Δημήτρης Θάνος έπασχε από μεγαλοκαρδία και οι γιατροί του είχαν συστήσει να βάλει απινιδωτή. Οι αντιρρήσεις που είχε ο 36χρονος αποδείχθηκαν μοιραίες καθώς σήμερα το μεσημέρι έπαθε έμφραγμα μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Το νησί της Σάμου έχει βυθιστεί στο πένθος και όλοι,  φίλοι και πολιτικοί αντίπαλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον νεαρό, δραστήριο Δημήτρη που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και στενός φίλος του θανόντος, Μανώλης Βασιλιάς “είμαι φίλος της οικογένειας πολλά χρόνια τώρα. Ο Δημήτρης ηταν πράγματι ένα αγαπητό παιδί, ήταν προσωπικός μου φίλος, τον αγαπώ πάρα πολύ. Είμαστε πολύ συγκινημένοι όλοι και ψυχολογικά είμαστε πάρα πολύ άσχημα. Τα συλλυπητήρια μου είναι λίγα προς την οικογένεια του. Ηταν ένα νέο, δραστήριο παιδί, γεμάτο χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον. Το βέβαιο είναι πως η είδηση του χαμού του έχει δημιουργήσει μεγάλη θλίψη σε όλο το νησί, η απώλεια του είναι πολυ μεγάλη. Αγαπήθηκε αυτό το παιδί από όλο τον κόσμο και ειναι φυσιολογικό να βρισκόμαστε όλοι σε ένα μεγάλο πένθος”.

Ακούστε τη δήλωση του κυρίου Βασιλιά στο NewsIt:

Η κηδεία του Δημήτρη Θάνου θα γίνει αύριο στη Σάμο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε