Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαν Σήμερα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η απόλυτη κυρίαρχος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά τον… “Ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ” και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζεται στο Facebook… επετειακή! Με ανάρτησή της υπενθυμίζει πως έχει περάσει ένας χρόνος από την εναρκτήρια ομιλία της στο ελληνικό Κοινοβούλιο, μετά την εκλογή της ως Πρόεδρος της Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, γιόρτασε στα τέλη του Ιανουαρίου την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που ανέβηκε στην εξουσία. Μία γιορτή που σχολιάστηκε… ποικιλοτρόπως, με την αντιπολίτευση φυσικά να βρίσκει αφορμή για σκληρή κριτική.

Πλέον, ωστόσο, έρχεται η σειρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου να εμφανιστεί με… επετειακό “άρωμα”. Αφορμή είναι η συμπλήρωση ενός χρόνου (σ.σ. σήμερα, 06/02/2015) από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Πρόεδρος της Βουλής.

Η ίδια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επισυνάπτει ολόκληρη την εναρκτήρια ομιλία της μετά την εκλογή της ως ΠτΒ, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο.

Στο κείμενο φυσικά δεν λείπουν οι αιχμές για τους πρώην “συντρόφους” της. Μιλά ξανά για προδοσία, ενώ αφήνει και “παράθυρο” επιστροφής στα πολιτικά πράγματα (σ.σ. που για να είμαστε δίκαιοι η ίδια δεν έκλεισε ποτέ…).

Συγκεκριμένα αναφέρει στο μήνυμά της: “Ένα χρόνο πριν. Κάποιες και κάποιοι πιστέψαμε και παλέψαμε. Ακόμη κι αν προδοθήκαμε, δεν ηττηθήκαμε. Και θα ξαναπαλέψουμε μέχρι τη νίκη. Με πυξίδα την αλήθεια, ασπίδα την δημοκρατία και όπλο μας το δίκαιο των λαών και των ανθρώπων“.

Δείτε την ανάρτησή της Ζωής Κωνσταντοπούλου: 

 

Ένα χρόνο πριν. Κάποιες και κάποιοι πιστέψαμε και παλέψαμε. Ακόμη κι αν προδοθήκαμε, δεν ηττηθήκαμε. Και θα ξαναπαλέψουμ…

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Friday, 5 February 2016

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε