Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαχινίδης: Αν η ΝΔ ντρέπεται που τη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, να μας το πει!

Σαχινίδης: Αν η ΝΔ ντρέπεται που τη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, να μας το πει!

Άστραψε και βρόντηξε ο Φίλιππος Σαχινίδης, καλώντας την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει αν ντρέπεται που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ. Αιτία; Οι διαρροές των τελευταίων ωρών.

Εξανέστη ο πρώην υπουργός Οικονομικών και τόσο μέσα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής όπου συζητείται το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2103, όσο και στους διαδρόμους και ζήτησε εξηγήσεις από τη Ν.Δ. για τα πυρά που εξαπέλυσε ακόμη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν δεσμεύτηκε πως θα φιμωθεί αλλά πως θα στηρίξει την κυβέρνηση. Θέλετε τη στήριξη που σας προσφέρουμε; Ναι ή όχι; Σας ενοχλεί ή ντρέπεστε. Τότε να κάντε Κυβέρνηση με άλλους και να μας το πείτε ανοιχτά και όχι με διαρροές ή υπονοούμενα και μισόλογα. Κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» διαμαρτυρήθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν ο κ. Σαχινίδης εμφανιστεί στην Επιτροπή Οικονομικών και Διαφάνειας της Βουλής για να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Τριγμοί στην συγκυβέρνηση…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταθέτουν για τη «λίστα Λαγκάρντ» Βενιζέλος-Σαχινίδης

Οι πολλές λίστες συγκαλύπτουν παρά αποκαλύπτουν τους εγκληματίες

Πρωτογενές πλεόνασμα 1% το 2013! – Κόντρες στην Βουλή για τον προϋπολογισμό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε