Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σε άλλη γραμμή από το κόμμα του ο Αβραμόπουλος

Σε άλλη γραμμή από το κόμμα του ο Αβραμόπουλος

‘Οταν ένας βουλευτής ακολουθεί άλλη γραμμή από το κόμμα του σε μεγάλα ζητήματα, είναι θέμα, όταν όμως αυτό το κάνει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος τότε είναι μείζον θέμα!

Και όταν ο αναπληρωτής τομεάρχης του κόμματος, προφανώς με εντολή Προέδρου “αδειάζει” δημοσίως τον αντιπρόεδρο, τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Οι συχνές διαφοροποιήσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ  Δημήτρη Αβραμόπουλου προκαλούν κάτι παραπάνω από προβληματισμό στη ΝΔ.

Η δήλωση του την περασμένη εβδομάδα ότι «και εμείς κάποιο μνημόνιο θα υπογράφαμε αλλά όχι αυτό» δημιούργησε αμηχανία στην Ρηγίλλης η οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει το ζήτημα.

Η απάντηση όμως ήρθε σήμερα από τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών του κόμματος Νότη Μηταράκη ο οποίος σε συνέντευξή του στο “Ράδιο 9”  ρωτήθηκε «αν η ΝΔ θα υπέγραφε κάποιο μνημόνιο όπως είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος;». Η απάντηση του κ. Μηταράκη ήταν σαφής και απερίφραστη: «όχι».

Ετσι, ο κ. Αβραμόπουλος με την θέση του ότι και η ΝΔ θα υπέγραφε κάποιο μνημόνιο είναι πιο κοντά στην γραμμή Παπανδρέου.

Και στο εσωτερικό της ΝΔ όμως το θέμα προκαλεί έντονες συζητήσεις.

Bουλευτές λένε ότι «αν ο αντιπρόεδρος του κόμματος δεν πείθεται από την επίσημη θέση πως θα πεισθεί η κοινωνία;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε