Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σε απολογία και η πρώην σύζυγος του Α.Τσοχατζόπουλου;

Σε απολογία και η πρώην σύζυγος του Α.Τσοχατζόπουλου;

O ανακριτής κ. Γαβριήλ Μαλλής αναμένεται να καλέσει σε απολογία άλλα πέντε άτομα, η εξέταση των οποίων αναμένεται να συμπληρώσει νέα κομμάτια του παζλ στην έρευνα για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Προκύπτει εμπλοκή και της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν.

Όπως αναφέρει ΤΟ ΒΗΜΑ, την Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου θα καλέσει ο ανακριτής αφού υπάρχουν καταθέσεις μεγάλων ποσών επ’ ονόματί της σε λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Τα ποσά αυτά εμπλέκουν μάλιστα στην υπόθεση και γνωστό προμηθευτή του υπουργείου Άμυνας την επίμαχη περίοδο. Ο συγκεκριμένος ήταν αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων, κυρίως από τις ΗΠΑ, και εμφανίζεται να καταθέτει ποσά εκατομμυρίων δραχμών στην σύζυγο του πρώην υπουργού.

Επίσης, στην απολογία του ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας, είχε υποστηρίξει ότι για να δώσει το διαζύγιο στον πρώην υπουργό η τότε σύζυγός του είχε εισπράξει 500.000 ευρώ. Μάλιστα υποστήριξε ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθώς και ότι η Γκούντρουν Μολντεχάουερ γνώριζε όλες τις δραστηριότητες του τότε συζύγου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί παραιτήθηκε ο Β.Χειρδάρης από δικηγόρος της Β.Σταμάτη – Έγκλημα

 

Υπόθεση Άκη: Στο φως δέκα νέα ακίνητα αξίας 10 εκ. ευρώ και λογαριασμοί στο εξωτερικό – Έγκλημα

 

Τι απαντά ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τις οκτώ off shore – Έγκλημα

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε