Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που “παρακολουθούσε” τον Πάνο Καμμένο

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που “παρακολουθούσε” τον Πάνο Καμμένο

Ο 45χρονος αρχιφύλακας συνελήφθη χθες γιατί ακολουθούσε για μεγάλη απόσταση την συνοδεία του Πάνου Καμμένου ο οποίος κατευθυνόταν στα γραφεία του κόμματός του!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Λίγο μετά την σύλληψή του ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ακολουθούσε τον κ. Καμμένο αλλά είχε προσληφθεί από 50χρονο επιχειρηματία ο οποίος του είχε αναθέσει να παρακολουθεί δικό του πρόσωπο.

Σε βάρος και του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία.

Στην κατοχή του αστυνομικού, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν: μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ο αρχιφύλακας και ο επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε