Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύ εγκεφαλικό ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Γ. Παπαστάμκος

Σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύ εγκεφαλικό ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Γ. Παπαστάμκος
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2013 | 11:10
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2013 | 11:10

Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ όσοι είδαν χθες μεσα στο ευρωκοινοβούλιο τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και  αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Γιώργο Παπαστάμκο, να σωριάζεται λιπόθυμος.

Ο 58χρονος ευρωβουλευτής υπέστη βαρύ εγκεφαλικό μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος, ενώ προήδρευε μιας διαδικασίας ψηφοφορίας, γύρω στις 14:35 (τοπική ώρα). Είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση των εκατοντάδων τροποποιήσεων που είχαν κατατεθεί για τη μεταρρύθμιση της κοινής αγροτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Ευρωβουλευτές θα συνέχιζαν τη συνεδρίαση με τα άλλα θέματα που ήταν στην ατζέντα της ημέρας.

Τότε ο προεδρεύων είπε από μικροφώνου ότι «για προσωπικούς λόγους διακόπτει τη συνεδρίαση για τρία λεπτά», σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από το προεδρείο και έπεσε λιπόθυμος.

Ο 58χρονος καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς εξελέγη το περασμένο καλοκαίρι αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη δεύτερη θητεία του στην Ευρωβουλή, που άρχισε το 2004.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκαριστικό βίντεο από την κατάρρευση του ευρωβουλευτή Παπαστάμκου - Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο