Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε ποιους δείχνει την έξοδο ο Σαμαράς

Σε ποιους δείχνει την έξοδο ο Σαμαράς

 Τα στελέχη που “φωτογράφισε” ο Α.Σαμαράς λέγοντας πως…

“όσοι με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του, δεν έχουν θέση στο κόμμα” αναζητούν στην ΝΔ.

Κάποιοι θεωρούν ότι “ξεγραμμένα” θεωρούνται τα στελέχη που ενεπλάκησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όπως οι κύριοι Δούκας, Κοντός, Μπασιάκος και Κιλτίδης. Αίνιγμα παραμένει όμως η στάση απέναντι στον Θ.Ρουσόπουλο, που συγκέντρωσε πολλά εσωκομματικά πυρά, ειδικά μετά την εκλογική ήττα του κόμματος.

Δεδομένη θεωρείται η απομάκρυνση του Γ.Βουλγαράκη, ο οποίος μάλιστα αναγνώρισε τον εαυτό του στην αναφορά Σαμαρά, αφού εγκατέλειψε φανερά ενοχλημένος την αίθουσα του συνεδρίου, αλλά και του Α.Παυλίδη.

Όμως το μεγαλύτερο “αγκάθι” παραμένει ο “κύκλος” των οικονομικών υπουργών επί κυβέρνησης ΝΔ, αφού -σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- θεωρούνται υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση. Η “αυτοκάθαρση” δηλαδή θα σταματήσει στον κ.Αλογοσκούφη ή θα πιάσει και τον κ.Παπαθανασίου;

Το δεδομένο είναι πως οι όποιες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα, διαφορετικά η φράση του κ.Σαμαρά “εκείνο που δεν ανεχθώ είναι να επιστρέψουμε στην εσωστρέφεια” θα παραμείνει κενό γράμμα.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε