Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Σεμινάριο” αντιπολιτευτικής τακτικής

Α. Σαμαράς και Κ. Γκιουλέκας ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Α. Σαμαράς και Κ. Γκιουλέκας ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η οικονομία και η διοικητική μεταρρύθμιση στο επίκεντρο της αντιπολιτευτικής τακτικής.

Η πρώτη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε υπό τον πρόεδρο, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ξεκαθάρισε σε όλα τα στελέχη τις κατευθυντήριες γραμμές της αντιπολιτευτικής τακτικής σε θέματα όπως η οικονομία και η διοικητική μεταρρύθμιση.

Ο γραμματέας του προγράμματος, Κώστας Γκιουλέκας επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την κυβέρνηση σε δίκαια μέτρα, αλλά θα εναντιωθούν σε ερασιτεχνισμούς και αυτοσχεδιασμούς, κατηγορώντας ανοιχτά την κυβέρνηση για την τροπολογία που πέρασε νύχτα για το φόρο γονικής παροχής.

Μάλιστα, άσκησε δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως οι πρώτες εκατό ημέρες εξέπνευσαν και ακόμα η κυβέρνηση σκέπτεται τί μέτρα θα πρέπει να πάρει για την οικονομία.

Αναφερόμενος στο σχέδιο “Καλλικράτης” ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία ζητά να τονωθούν οιι τοπικές κοινωνίες και πως δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται αποσπασματικά μέτρα, χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με την ίδια την κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία δείχνει πάντως πως δεν έχει βρει ακόμα τον βηματισμό της κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και όπου το ΠΑΣΟΚ διατηρεί ακάθεκτο το προβάδισμά του. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε