Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σφάζονται ΝΔ – ΛΑΟΣ ποιός θα βγεί από δεξιά

Σφάζονται ΝΔ – ΛΑΟΣ ποιός θα βγεί από δεξιά

Το σύνθημα έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ, με μια φράση του το βράδυ της Τετάρτης από την Κρήτη. “Κύριε Παπανδρέου, δώστε του, επιτέλους, του κ. Καρατζαφέρη ένα υπουργείο να ησυχάσουμε!”, είπε ο κ.Σαμαράς, ξεσηκώνοντας το ακροατήριο.

Η σκληρή γραμμή λοιπόν γίνεται ακόμα σκληρότερη με τον Πρόεδρο της ΝΔ, να γκρεμίζει οτιδήποτε ένωνε εκείνον και το ΛΑΟΣ στην γαλάζια πολυκατοικία.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τις χθεσινές κινήσεις του κ.Καρατζαφέρη και τις απειλές του περι αποχώρησης του ΛΑΟΣ από την Βουλή, ο κ.Σαμαράς βρήκε πρόσφορο έδαφος – αφού οι απειλές δεν έγιναν πραγματικότητα.

“Ακούσαμε κάποιον να απειλεί ότι αν δεν τα βρούμε θα παραιτηθεί από τη Βουλή για να προκαλέσει εκλογές. Δεν έπιασε η παγίδα της συναίνεσης, φοβούνται ή δεν αντέχουν την επαναδιαπραγμάτευση και απειλούν με εκλογές. Απειλούν; Ε, όχι ακριβώς; Κάτι λένε το πρωί, κι ως το μεσημέρι το μετανιώνουν. Αλλά αύριο; Ποιος ξέρει; Μπορεί να το ξαναθυμηθούν;” “Κύριε Παπανδρέου, δώστε του, επιτέλους, του κ. Καρατζαφέρη ένα υπουργείο να ησυχάσουμε!” πρόσθεσε.

Στον πρόεδρο της ΝΔ απάντησε μέσω του Νewsit o βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αδωνις Γεωργιάδης.

Όπως δήλωσε “ο κύριος Σαμαράς δυστυχώς δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών. Είναι γνωστό ότι ο Λαϊκος Ορθόδοξος Συναγερμός, όπως είπε ο πρόεδρος του και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν διεκδικεί κανένα υπουργείο και στην περίπτωση σχηματισμού οικουμενικής κυβερνήσεως. Άρα ο κύριος Σαμαράς ήξερε ότι ο κύριος Καρατζαφέρης δεν διεκδιεκεί για τον ευατό του κανένα υπουργείο. Το μόνο που ζητάμε είναι να επικρατήσει η λογική στον τόπο και η λογική λέει ότι πρέπει ο πολιτικός κόσμος να δώσει ένα σήμα συνευθύνης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας. Ελπίζουμε ότι ο κύριος Σαμαράς θα καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών”.

Στο ερώτημα ποιες θα είναι οι επόμενες πολιτικές κινήσεις του ΛΑΟΣ ο κύριος Γεωργιάδης απάντησε “αυτά είναι θέματα που θα τα χειριστεί ο πρόεδρος του κόμματος στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ.Γεωργιάδης στο NewsIt

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιές ανάβει ο Καρατζαφέρης που απειλεί να αποχωρήσει ο ΛΑΟΣ από τη Βουλή

«Δώστε στον Καρατζαφέρη υπουργείο να ησυχάσουμε»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε