Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σφοδρή επίθεση Λοβέρδου – Θεοχάρη για το πρωτοσέλιδο της Αυγής! (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή επίθεση Λοβέρδου – Θεοχάρη για το πρωτοσέλιδο της Αυγής! (ΦΩΤΟ)

Την έντονη αντίδραση και καταδίκης τους εξέφρασαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι βουλευτές της Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Θεοχάρης για το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ που φέρει τις φωτογραφίες τους, μαζί με αυτές το Ευάγγελου Βενιζέλου και Θεόδωρου Φορτσάκης. Ο τίτλος του πρωτοσέλιδου είναι «αυτοί είναι οι συνήγοροι της διαπλοκής».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέδρος, μίλησε για στοχοποίηση «αλητεία» και «ασφαλίστικες πρακτικές». Χαρακτηριστικά απευθυνόμενους σε όλους τους βουλευτές είπε πως «ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε αλλά τα ζητήματα της ηθικής και της εντιμότητας προηγούνται».

Για να συνεχίσει: «Εχθές, λοιπόν, εδώ αναπτύξαμε τα επιχειρήματα μας τις τηλεοπτικές άδειες. Σήμερα το πρωί μία εφημερίδα, η εφημερίδα «Αυγή», έχει αυτόν τον τίτλο: «Συνήγοροι της διαπλοκής» και τέσσερις φωτογραφίες, μία εκ των οποίων είναι δική μου. Πρόκειται περί δημοσιογραφικής αλητείας. Κατά δεύτερο λόγο –περισσότερο πολιτικός λόγος αυτός- πρόκειται για μια μέθοδο γνωστή από την Ασφάλεια, στα χρόνια της Χούντα, της μετεμφυλιακής περιόδου και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου που η Ασφάλεια μας κυνηγούσε. Τότε που η άποψη δεν αντιμετωπιζόταν ως άποψη, αλλά εξεταζόταν το κίνητρό,ποιος είναι από πίσω. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ασφαλίτες είναι παρελθόν… Διότι αυτά, τα οποία γράφουν εδώ είναι η απόπειρα στοχοποίησης ανθρώπων. Και είναι υπεύθυνοι για αυτή. Η αλητεία αυτή και η ασφαλίτικη αυτή μέθοδος πρέπει να αποτελέσει παρελθόν για όλους μας…».

Με πιο επικριτικούς τόνους και ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε στην «φωτογράφισή» του από την ΑΥΓΗ ως «συνηγόρου της διαπλοκής» λέγοντας ότι η ΑΥΓΗ «από μια εφημερίδα κάποτε της Ανανεωτικής Αριστεράς που είχε τον σεβασμό όλων κατάντησε να είναι τώρα μια σταλινική «ΠΡΑΒΔΑ» του Κόμματος που μας κυβερνά …» ενώ χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «Σοτσλόφ» ο οποίος δέχεται τους Καναλάρχες από την πίσω πόρτα του Μαξίμου. Και πρόσθεσε « είναι μόνο τίτλος τιμής για μέναν να βλέπω το πρόσωπό μου με αυτά τα χυδαία ψεύδη στο πρωτοσέλιδο της «ΠΡΑΒΔΑ» … ελπίζω ότι ο κατήφορος και του κυβερνώνοντος κόμματος και του οργάνου του να σταματήσει…».

Δείτε το επίμαχο πρωτοσέλιδο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε