Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκανδαλίδης: "Κάποιες φορές χρειάζεται και μαστίγιο"

Σκανδαλίδης: `Κάποιες φορές χρειάζεται και μαστίγιο`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.08.2011 | 20:20
Πρώτη δημοσίευση: 13.08.2011 | 20:18

Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης, ωστε να προχωρήσουν οι υπουργοί, όπως λέει, το κυβερνητικό έργο.

Κάποιες φορές χρειάζεται και το "μαστίγιο" ώστε να προχωρήσουν οι υπουργοί το κυβερνητικό έργο δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Kώστας Σκανδαλίδης , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Aπαντώντας σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός πρέπει να θέσει εκτός κυβέρνησης υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν απαντά : "Μου ζητάτε να σχολιάσω τον τρόπο που κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης.

Πάντως είναι στιγμές που και το μαστίγιο δεν θα έβλαπτε- να μην πως θα ωφελούσε σημαντικά". Αναφορικά με το εσωτερικό του κόμματος και την αντιπροεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο κ. Σκανδαλίδης σχολιάζει πως "από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας-και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικρουπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο