Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκανδαλίδης: "Πάση θυσία" εθνική συνεννόηση

Σκανδαλίδης: `Πάση θυσία` εθνική συνεννόηση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2011 | 21:33
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2011 | 21:33

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης, "πάση θυσία", χωρίς να προηγηθούν εκλογές, τάχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Μέγκα".

Ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι η χώρα έχει κυβέρνηση, η οποία νομιμοποιείται να παίρνει τις αποφάσεις που παίρνει. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, εκλέγεται για τέσσερα χρόνια και έχει νομιμοποίηση σε αυτό το διάστημα.

Το θέμα που τίθεται, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, δεν είναι θέμα εκλογών, αλλά θέμα πορείας της χώρας και έθεσε θέμα εθνικής συνεννόησης με όλα τα κόμματα. Δεν είναι δυνατόν, τόνισε, η κυβέρνηση να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα και να έχει απέναντί της την αντιπολίτευση και την κοινωνία. Και επέκρινε τον Πρόεδρο της ΝΔ για τη στάση που τηρεί.

Η κυβέρνηση, τόνισε, επίσης, θα θέσει δημόσια την πρότασή της αποτελούμενη από τον προϋπολογισμό, το εθνικό φορολογικό σχέδιο και τα μέτρα που θα ψηφίσει αυτή την εβδομάδα η Βουλή και θα ζητήσει εθνική συνεννόηση και από τα κόμματα και από τους κοινωνικούς φορείς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Σκανδαλίδης αποσυνέδεσε την πιθανότητα να μη συμφωνήσουν τα κόμματα, με το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Το "δια ταύτα", ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν είναι οι εκλογές.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο