Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων καταγγέλλει το ΛΑΟΣ για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Σκάνδαλο εκατομμυρίων καταγγέλλει το ΛΑΟΣ για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.07.2010 | 17:12
Πρώτη δημοσίευση: 02.07.2010 | 17:12

Απαντώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεσμεύτηκε ότι τα στοιχεία του Γιώργου Καρατζαφέρη θα τα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μίζες εκατομμυρίων ευρώ από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά προς εταιρίες και συμβούλους στο εξωτερικό που τελικά μέσω λογαριασμών στην Ελβετία κατέληγαν σε άνθρωπο που εδρεύει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κατήγγειλε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, παρέχοντας τα σχετικά στοιχεία στον Υπ. Άμυνας.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε δε, ότι όταν πρόκειται για μίζες εκατομμυρίων αυτές δεν πάνε σε υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά πίσω κρύβονται πολιτικά πρόσωπα και ζήτησε από τον Υπ. Άμυνας να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

Απαντώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεσμεύτηκε ότι τα στοιχεία του Γιώργου Καρατζαφέρη θα τα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα όπως έκανε ήδη ο ίδιος με ό,τι στοιχεία διαθέτει.

Πρόσθεσε επίσης ότι παράλληλα με τη δικαστική έρευνα και η υπηρεσία ειδικών ελέγχων προβαίνει σε ελέγχους από τους οποίους δεν θα διαφύγει κανείς. Η δικαιοσύνη – είπε ο Υπουργός- δεν θα σταματήσει ούτε σε πολιτικά πρόσωπα ούτε πουθενά.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook