Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκληρή επίθεση Βούγια σε Σημίτη - "Νομίζει οτι είναι στην κερκίδα και βλέπει τους χριστιανούς να παλεύουν με τα λιοντάρια"

Σκληρή επίθεση Βούγια σε Σημίτη - `Νομίζει οτι είναι στην κερκίδα και βλέπει τους χριστιανούς να παλεύουν με τα λιοντάρια`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.04.2011 | 13:45
Πρώτη δημοσίευση: 18.04.2011 | 13:41

Με οργή αντέδρασε ο υφυπουργός Μεταφορών, Σπυρος Βούγιας σε όσα είπε περι αναδιάρθρωσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατηγορώντας τον μάλιστα οτι υπονοεί οτι δεν θα τα καταφέρουμε!

«Μιλάει νομίζοντας πως είναι στην κερκίδα και βλέπει τους χριστιανούς να παλεύουν με τα λιοντάρια, κάνοντας μάλιστα και υποδείξεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Βούγιας τόνισε: «Η συζήτηση περί αναδιάρθρωσης, βλάπτει τη χώρα» και πρόσθεσε πως «η παρέμβαση Σημίτη δεν βοήθησε καθόλου και ο πρώην πρωθυπουργός υπονοεί ότι δεν θα τα καταφέρουμε».
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου σε δηλώσεις του από την Ουάσινγκτον επισήμανε πως «η δημόσια συζήτηση περί αναδιάρθρωσης δεν βοηθά τη χώρα».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου διέψευσε εκ νέου από την Ουάσινγκτον τις σχετικές εικασίες, τονίζοντας ότι το κόστος μιας τέτοιας κίνησης είναι πολύ μεγαλύτερο από το όποιο όφελος θα μπορούσε να υπάρξει.   Διαδώστε αυτό το άρθρο