Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκληρή επίθεση Χρυσής Αυγής στο ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ναζιστική παράταξη και στην αντίληψη και στην πολιτική” χαρακτήρισε η Χρυσή Αυγή ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής. Για “επιχειρηματίες που έπαιρναν δολάρια από τη Σοβιετική Ένωση” έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά και του βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή.

Ο κ. Χαλβατζής έκανε λόγο για “ναζιστική παράταξη και στην αντίληψη και στην πολιτική. Λειτουργεί ως τάγμα εφόδου και ως το μακρύ χέρι του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας, όταν επισκέπτονται εργοστασιάρχες και τους καλούν να διώξουν αλλοδαπούς εργάτες, και να τους πάνε εργάτες με 15 ευρώ Έλληνες, δείχνει ότι είναι το μακρύ χέρι, όχι της αστικής τάξης, της μεγαλοεργοδοσίας”.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά ο οποίος είπε: “Ακούμε από ανθρώπους, από μια επιχείρηση κατ’ ουσίαν που έπαιρνε σκληρό συνάλλαγμα επί δεκαετίες από τη Σοβιετική Ένωση. Δεν έπαιρνε ρούβλια, δολάρια έπαιρνε. Και να πιάνουν, με ποιο δικαίωμα θα έλεγα, στο στόμα τους τη Χρυσή Αυγή”. Και συνέχισε: “Οι επιχειρηματίες του ΚΚΕ που πετούν στο δρόμο εργαζόμενους στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, φοβούνται ότι οι εργαζόμενοι θα έρθουν, έχουν έρθει ήδη στη Χρυσή Αυγή”.

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Παππά


Πηγή βίντεο: Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής

Διαβάστε

Κασιδιάρης: “Θα συνεχίσουμε και με μαθήματα Ιστορίας”
 

Οργή και καταδίκη για τα σχολεία μίσους της Χρυσής Αυγής

Η «κατήχηση» της Χρυσής Αυγής ξεκινάει από την ηλικία των 6 ετών!

Απαγόρευση εισόδου σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζητούν ομογενείς από την Αυστραλία

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε