Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Για διγλωσσία και υπονόμευση κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Mιχ. Καρχιμάκης. Για “μπουρδολογίες” κάνει λόγο ο Δ. Στρατούλης, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών, έκανε λόγο για “απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική, με επικεφαλής ως συνήθως οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει δημόσια και άλλα φαίνεται να διοχετεύει υπογείως”.

Αφορμή στάθηκε τόσο το περιστατικό με τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Νίκου Τσώνη στη Λαμία όσο και υβριστικές και πανό που έχουν αναρτηθεί σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ σε Κομοτηνή, Αγρίνιο και Τρίκαλα.

Διαβάστε την είδηση για το περιστατικό με τον Νίκο Τσώνη

Δημιουργούν συνθήκες βίας κι φόβου” πρόσθεσε ο κ. Καρχιμάκης και συμπλήρωσε: “Κινούνται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου.Υπονομεύουν, ηγούμενοι του μπάχαλου με τις πρακτικές και τις εικόνες αυτές και την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία. Δίδουν τα περιθώρια και την ασυλία σε άτομα και σε ομάδες που κινούνται εκτός ορίων και κανόνων μιας ευνομούμενης πολιτείας. Όλοι αυτοί κάνουν πάρτι εν ονόματι μιας επικείμενης ανεξέλεγκτης κατάστασης. Υπονομεύουν τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται, αγωνιούν και με ήρεμο τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αγωνία τους και την όποια διαμαρτυρία τους”.

Μέσα απο το δελτίο ειδήσεων του Mega o Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εκανε λόγο για «μπουρδολογίες του ΠΑΣΟΚ» και για «πράγματα που δεν πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά».

Ο κ. Στρατούλης μίλησε για στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε πως “την οργή δεν εξάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι πολιτικές της κυβέρνησης” και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με πρακτικές βίας.

Τις επιθέσεις καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ, η Δημοκρατική Συμμαχία και η Δημοκρατική Αριστερά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε