Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Σκοτωμός” Αλαφούζου – Νικολόπουλου στην Εξεταστική! “Ξέρω το ρόλο σας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Σκληρή κόντραν μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στην Βουλή με εκατέρωθεν κατηγορίες και τους τόνους να ανεβαίνουν στα ύψη!

Όλα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων στη Βουλή. Σε κάποιο σημείο της συζήτησης ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στα προσωπικά δάνεια του ιδιοκτήτη του skai, με τον Γιάννη Αλαφζούζο να αντιδρά.

Συγκεκριμένα τόνισε πως “εδώ πέρα έχω κληθεί να απαντήσω για τα δάνεια του skai και όχι για τα προσωπικά μου δάνεια“, με τον Νίκο Νικολόπουλο να τον διακόπτει, λέγοντας “όχι μόνο“.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνέχισε: “Όχι, η κλήση μου εδώ πέρα στη Βουλή… Ευχαρίστως να σας πω τα πάντα, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα“, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να… συνεχίζει να αντιδρά και τον πρώτο να λέει “σας παρακαλώ μη διακόπτετε”, προσθέτοντας “κύριε Νικολόπουλε ξέρω το ρόλο σας“.

Αυτή η ατάκα έκανε τον κ. Νικολόπουλο να βγει από τα ρούχα του, φωνάζοντας “ποιος είναι ο ρόλος μου κύριε πρόεδρε, να μας πει ο κύριος Αλαφούζος. Αν τολμάτε αυτή την κουβέντα δείξτε την στο κανάλι σας σήμερα. Δείξτε απευθείας αυτά που σας ρωτάμε. Να δούμε τι ψέματα δείχνει το κανάλι“.

Δείτε το βίντεο 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε