Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σκοτωμός” Τσακαλώτου – Άδωνι: “Εσύ τι είσαι; Ο Τζον Γουέιν;”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην κοινοβουλευτική Επιτροπή. Ο υπουργός Οικονομικών αποκάλεσε “Τζον Γουέιν” τον βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας, με τον κ. Γεωργιάδη να τον χαρακτηρίζει “ξεφτίλα”.

Ο… σκοτωμός προκλήθηκε, όταν ο κ. Τσακαλώτος διέκοπτε τον κ. Γιάννη Κουτσούκο (Δημοκρατική Συμπαράταξη), που ασκούσε κριτική για το υπερταμείο. “Αφήστε τον να μιλήσει” επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, με τον υπουργό να απαντά: “Εσύ τι είσαι; Ο Τζον Γουέιν;”.

“Άντε ρε ξεφτίλα, που έλεγες ότι θα παραιτηθείς κιόλας για το αφορολόγητο και που τα ξεπουλάς όλα για να μείνεις υπουργός”. του είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον υπουργό Οικονομικών να του απαντά: “Είσαι γραφικός”.

“Εσείς βουλώστε το και σκύψτε το κεφάλι”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φώναζαν και συνέχισε: “Να βγάλει τον σκασμό. Δίνει 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία και μιλάει;”.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά την ομιλία του κ. Τσακαλώτου, η διακοπή ήρθε από τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, προκαλώντας την οργή του υπουργού Οικονομικών.

“Σας γνωρίζω τρία χρόνια κι όποτε διακόπτετε, δεν λέτε ποτέ τίποτα σοβαρό”, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

“Πώς τολμάει και μιλάει έτσι για βουλευτές; Μαζέψτε τον. Κάνετε τα πάντα για να μείνετε στην καρέκλα και μιλάτε”, είπε ο κ. Γεωργιάδης.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε