Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκοτωμός στον ΣΥΡΙΖΑ! Τσίπρας σε Λαφαζάνη: 7 φορές έχεις θέσει το θέμα της εξόδου από το ευρώ – Τα υπόλοιπα 6 πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου

Σκοτωμός στον ΣΥΡΙΖΑ! Τσίπρας σε Λαφαζάνη: 7 φορές έχεις θέσει το θέμα της εξόδου από το ευρώ – Τα υπόλοιπα 6 πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου

 – Yπάρχει άλλη μία κενή θέση που θα καλυφθεί από πρόσωπο της μειονότητας της Θράκης
– Μεταξύ των υποψηφίων θα είναι και ο Γιώργος Κυρίτσης, δημοσιογράφος της Αυγής
– Κατά πλειοψηφία πέρασε και η υποψηφιότητα του Κρίτωνα Αρσένη παρά τις αντιδράσεις Λαφαζάνη
 Τρομερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συζήτηση περί ευρώ
– Στον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν την απάντηση από τον ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο

Μέσα από μία εκρηκτική διαδικασία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση κατέληξε στα έξι ονόματα από τα οκτώ που έμεναν για να κλείσει οριστικά το ευρωψηφοδέλτιο.

Πριν καταλήξουν όμως υπήρξε μία σφοδρότατη σύγκρουση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία από τις πιο τεταμένες συνεδριάσεις όλων των εποχών. Ο κ. Τσίπρας φανερά ενοχλημένος από τις τοποθετήσεις του κ. Λαφαζάνη περί εξόδου από το ευρώ, του απευθύνθηκε προσωπικά και του είπε: “μέσα σε ένα χρόνο έχει επανέλθει επτά φορές στο ίδιο θέμα”, εννοώντας τα περί εξόδου από το ευρώ. 

Μάλιστα, του είπε πως επανήλθε σε αυτό το θέμα 30 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, γεγονός που είχε προκαλέσει και πάλι πολιτική θύελλα, κάτι που είχε εκμεταλλευτεί φυσικά και η Νέα Δημοκρατία. 

Στον αντίποδα ο κ. Λαφαζάνης φέρεται να απάντησε στον κ. Τσίπρα πως ουδέποτε έθεσε θέμα ευρώ και σε οποιαδήποτε τοποθέτηση κι αν προβαίνει το κάνει πάντα θεσμικά μέσα στα όργανα του κόμματος. 

Το υπόλοιπο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στο όνομα του δημοσιογράφου στην εφημερίδα Αυγή, Γιώργου Κυρίτση, και της οικονομολόγου Μαρίας Καραμεσίνη, που είναι οικονομολόγος. Αυτά τα δύο ονόματα δεν τέθηκαν καν στη διαδικασία της ψηφοφορία.

Τα υπόλοιπα τέσσερα ονόματα τέθηκαν σε ψηφοφορία και επιλέχθηκαν κατά πλειοψηφία. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Νικήτας Κανάκης που προέρχεται από τον κομματικό σχηματισμό της Λούκα Κατσέλη και είναι γενικός γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου, ο Γιώργος Φουντουλάκης, πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και η Πέπη Ρηγοπούλου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Το έκτο πρόσωπο είναι ο ήδη ευρωβουλευτής, Κρίτωνας Αρσένης ο οποίος επιλέχθηκε τελικά κατά πλειοψηφία, με την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη να αντιδρά σε μία τέτοια υποψηφιότητα.

Οι υπόλοιπες δύο κενές θέσεις, πρόκειται συγκεκριμένα για μία θέση που θα καλυφθεί από κάποιο πρόσωπο της μειονότητας στη Θράκη και η άλλη θέση παραμένει ακόμα κενή, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει ακόμα την απάντηση του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα δύο “στρατόπεδα” εντός του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της διαφωνίας για τις υποψηφιότητες Βαρουφάκη και Λαπαβίτσα, τελικά έκαναν από κοινού πίσω και κανείς από τους δύο δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λάβρος Πάγκαλος κατά Λαζόπουλου: Θέλει χρήμα και επιρροή – Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και το λαϊκισμό – «Να διαλυθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ»

Αναβρασμός στην Κουμουνδούρου – Ζουν στον αστερισμό του Λαζόπουλου – Αναταράξεις και από την δήλωση Παππά για δημοψήφισμα!

Λαζόπουλος: «Όποιος δεν υμνεί το σύστημα, σημαίνει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ; Ο Λιάγκας έχει καημό για το ΠΑΣΟΚ»!
Κεντροδεξιά στροφή Σαμαρά με μύδρους κατα του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε