Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς είναι επικεφαλής ακροδεξιών που τρομοκρατούν τον κόσμο! – Δένδιας: Είστε ανόητοι γκεμπελίσκοι

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς είναι επικεφαλής ακροδεξιών που τρομοκρατούν τον κόσμο! – Δένδιας: Είστε ανόητοι γκεμπελίσκοι

– Παρέμβαση του ΕΣΡ ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την μετάδοση του χαλκευμένου – όπως το αποκαλεί – βιντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου
– “Δεν ανακαλώ ούτε κόμμα από όσα είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ”, είπε ο Νίκος Δένδιας
Πάνος Σκουρλέτης: “Τρομοκράτες είναι αυτοί με τα καλάσνικοφ αλλά τρομοκράτης είναι και ο Κεδίκογλου με την πένα του”
– “Παραχάραξε το βίντεο η ΝΔ. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μεθόδους παρακράτους”, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον ΣΥΡΙΖΑ – δια του εκπροσώπου Τύπου του – να χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό “επικεφαλής ομάδας ακροδεξιών που θέλουν να τρομοκρατούν τον κόσμο” και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να χαρακτηρίζει όσους ισχυρίζονται ότι έχει ακροδεξιό παρελθόν, “ανόητους γκεμπελίσκους”, συνεχίζει να βγάζει φωτιές το πολιτικό σκηνικό.

“Δεν ανακαλώ ούτε κόμμα από όσα είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δηλώσεις μου για τις σχέσεις του κόμματος με τη νομιμότητα”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε πως δεν έχει ο ίδιος ευθύνη για την αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ περί ανομίας, καλώντας τον να «αποκτήσει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά απέναντι στην ανομία» και τονίζοντας πως η Κουμουνδούρου θα πρέπει να βάλει στο περιθώριο τις «πράξεις που συνιστούν ανομία» και να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.

Για τα προσωπικά πυρά που έχει δεχθεί, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ανόητους γκεμπελίσκους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον στοχοποιούν. Οι βουλευτές τον κατηγόρησαν για συμμετοχή σε ακροδεξιό κόμμα κατά το παρελθόν. Ο κ. Δένδιας είπε πως εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ το 1978 και δεν είχε καμία συμμετοχή στην ΕΠΕΝ.

Για την τρομοκρατία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτίμησε πως αυτή «φυτρώνει απο το χώρο της άκρας Αριστεράς», επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν προσδίδει χαρακτηριστικά βίας γενικά στην Αριστερά.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Ως επικεφαλής ομάδας ακροδεξιών που τρομοκρατεί την κοινωνία περιέγραψε τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ο κ. Σκουρλέτης είπε γαι την ιστορία με το περίφημο βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου:

“Υπάρχει ένα παραχαραγμένο (βίντεο) που έδωσε η Ν.Δ. Έκοψε, έραψε και έτσι αλλοίωσε το πλήρες νόημα των δηλώσεων. Πρόκειται για παρακρατικές μεθόδους που για πρώτη φορά συμβαίνουν από επίσημα κυβερνητικά στελέχη μετά το ΄74. Για παρακρατικές μεθόδους. Και προφανώς σχετίζονται με το γεγονός ότι σήμερα στην ηγεσία της Ν.Δ. είναι μια ομάδα ακροδεξιών με επικεφαλής τον κ. Σαμαρά, οι οποίοι έχουν επιλέξει την στρατηγική της έντασης ενός νέου διχασμού. Ουσιαστικά τρομοκρατούν την κοινωνία.”

Και συνέχισε: “Τρομοκράτες είναι αυτοί με τα καλάσνικοφ αλλά τρομοκράτης είναι και ο Κεδίκογλου με την πένα του. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε αυτή τη στιγμή. Είναι πρακτικές οι οποίες προκαλούν πολιτική ανωμαλία, επικίνδυνες για τη δημοκρατία. Καλώ λοιπόν να πάρετε το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων του κ. Διαμαντόπουλου, ο οποίος ενοχοποιεί την πολιτική της κυβέρνησης ότι ωθεί τον κόσμο στην παραφροσύνη, ότι ωθεί τον κόσμο στις αυτοκτονίες και είναι σαν να του λέει –αυτό λέει επί λέξει- να πάρει το όπλο. Και συνεχίζει και λέει. Εμείς είμαστε κατά της βίας. Θέλουμε η οργή να γίνει ένα δημιουργικό κίνημα. Αυτά λοιπόν αποκόπηκαν. Πρόκειται περί επικίνδυνων ακροδεξιών. Και απορώ με τη ΔΗΜ.ΑΡ., με το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανέχονται αυτού του είδους τις πρακτικές. Δείχνουν μια ευγενή άμιλλα με τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.”

Για τον ίδιο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο είπε:

“Πρόβλημα δεν υπάρχει με τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου. Το πρόβλημα υπάρχει με αυτή την άθλια επιχείρηση προβοκάτσιας εκ μέρους της Ν.Δ. και, δυστυχώς, και του κυβερνητικού εκπροσώπου. Και καταλαβαίνετε τη διαφορά και τη διάσταση. Κατασκεύασαν βίντεο, παραποίησαν δηλώσεις με σκοπό να στοχοποιήσουν και να ενοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατικά χτυπήματα.”

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΕΣΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε με ανακοίνωσή του τα ΜΜΕ να τηρήσουν τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να μεταδώσουν όλο το βιντεο με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου. Τώρα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και καλεί το ΕΣΡ με επιστολή “να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού video με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου.”

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ:

«Προς:
Τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης
κ. Ι. Λασκαρίδη

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

κ. Πρόεδρε,

Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού video με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσων ενημέρωσης για το βίντεο Διαμαντόπουλου – Προβάλλετε το χαλκευμένο βίντεο που μοίρασε ο Κεδίκογλου

 “Ρουκετοπόλεμος” υπουργών με τους δικαστές για το χτύπημα στο Mall – Κύκλοι Δένδια: Εξαιτίας μειοψηφίας δικαστών διαφεύγουν τρομοκράτες”

Νεα στοιχεία: Η γυναίκα του Mall είναι η γυναίκα του… μετρό Αιγάλεω

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε