Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σκουρλέτης σε Βούλτεψη: “Έχετε πάθει ερωτική απογοήτευση” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο “κόκκινο” το θερμόμετρο στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο! Ο Πάνος Σκουρλέτης απευθυνόμενος στην Σοφία Βούλτεψη είπε ότι του θυμίζει κάποιον που έχει πάθει… ερωτική απογοήτευση!

Τα αίματα “άναψαν” αμέσως μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον τόσο της κυβέρνησης, όσο και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

Ουσιαστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απάντησε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας συγκεκριμένα πως “κάνετε σαν το παιδάκι που φωνάζει τη μαμά Μέρκελ να μας κάνει ντα”!

Αμέσως μετά την ομιλία Μεϊμαράκη, τον λόγο πήρε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος απάντησε στα όσα είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο οι βουλευτές της “γαλάζιας παράταξης” αντιδρούσαν, με τον Πάνο Σκουρλέτη να απευθύνεται συγκεκριμένα στην Σοφία Βούλτεψη.

Είπε, λοιπόν, χαρακτηριστικά: “Να σας πω τι μου θυμίζετε; Αυτόν ή αυτήν που έχει πάθει ερωτική απογοήτευση. Μας λέγατε πριν τις εκλογές. Ψηφίστε κάτι να σωθεί η χώρα. Και τώρα έρχεστε και αλλάζετε ό, τι υποστηρίζατε πριν τις εκλογές. Αν αυτό δεν είναι μια κρίση ταυτότητας, τότε τι είναι; Άκουσα και τονπρώην υπουργό Εργασίας χθες να χύνει κροκοδείλια δάκρυα. Ποιος μιλάει; Αυτοί που με βίαιο τρόπο κατέβασαν τα 751 στα 586 ευρώ; Αυτοί που έθεσαν το θέμα των ομαδικών απολύσεων; Αυτοί που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία; Αυτοί που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις;”.

Στην συνέχεια, ο Πάνος Σκουρλέτης είχε μία απάντηση και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Συγκεκριμένα τόνισε: “Κατανοώ απόλυτα γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τον πρωθυπουργό όταν μιλάει για την Δραπετσώνα και το Κερατσίνι. Είναι απολύτως κατανοητό. Δε φτάνουν οι κεραίες σας μέχρι εκεί“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε