Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Σπάει ο πάγος" Τσίπρα με Βρυξέλλες - Ξεκινά περιοδεία

`Σπάει ο πάγος` Τσίπρα με Βρυξέλλες - Ξεκινά περιοδεία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.09.2012 | 19:59

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία από αύριο σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο.

Την Πέμπτη το μεσημέρι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα μιλήσει στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (GUE) στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα PHS 1C51), ενώ στις 15:00, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του και θα ακολουθήσουν κοινές τους δηλώσεις στις 16:30.

Την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στο Βερολίνο όπου θα συναντηθεί στις 18:00 με την ηγεσία του Die Linke, στα γραφεία του κόμματος, και συγκεκριμένα με τους Gregor Gysi, Wolfgang Gehrcke και Diether Dehm.

Το Σάββατο ο κ. Τσίπρας είναι προσκεκλημένος στο Συνέδριο του Ιδρύματος Zeit - Stiftung της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα «Το μέλλον της Ελλάδας - Το μέλλον της Ευρώπης».

Στην συνέχεια και ώρα 14:30 στο κέντρο του Αμβούργου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην καμπάνια του Die Linke για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου υπό τον τίτλο: "Umfairteilen".-


   Διαδώστε αυτό το άρθρο