Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σπάει την σιωπή του ο επιχειρηματίας που κατέθεσε εναντίον του Β.Μεϊμαράκη

Σπάει την σιωπή του ο επιχειρηματίας που κατέθεσε εναντίον του Β.Μεϊμαράκη

– Γνωστός επιχειρηματίας ερευνάται για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!
– Επιστολή του Ιωσήφ Λιβανού στα ΜΜΕ – Πότε θα λύσει την σιωπή του
– Μεϊμαράκης: Σε 10 ημέρες πρέπει να έχουν τελειώσει όλα!
– Οργισμένο μήνυμα Βουλγαράκη μέσω twitter
– Εξεταστική ζητεί ο Μιχάλης Λιάπης

Ένας ανελέητος πόλεμος είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα με τους πολίτες θεατές και την καχυποψία να αιωρείται για το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Σε μια στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα, βάλλονται οι θεσμοί, όπως αυτός του Προέδρου της Βουλής ο οποίος θα έχει να αντιμετωπίσει κρίσιμες συνεδριάσεις.

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση αυτή είναι η επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο επιχειρηματίας Ιωσήφ Λιβανός. Ο κ.Λιβανός, επιφυλάσσεται να δώσει απαντήσεις μετά όμως τις καταθέσεις του ενώπιον της δικαιοσύνης. Τονίζει ότι έχει σκοπό να εκδώσει λεπτομερή ανακοίνωση με την οποία θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε όλες τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Παρακαλώ όπως γνωρίζετε ότι μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης της μηνυτήριας αναφοράς μου με ημερομηνία κατάθεσης 26-04-2010 και της συμπληρωματικής με ημερομηνία κατάθεσης 30-05-2011 από την εφημερίδα Real News, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Πρώτον: ότι επιφυλάσσομαι να σας αποστείλω σχετική ανακοίνωση – ενημέρωση, που θα είναι διαφωτιστική ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στις έρευνες των Αρχών ή σε όσους αναφέρονται τα ονόματα τους στις ως άνω αναφορές μου.

Δεύτερον: έχω πράξει το καθήκον μου ως πολίτης και θα το πράξω κατά την κατάθεσή μου στις Εισαγγελικές Αρχές τις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά θα σας αποστείλω σχετική ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν στοιχεία για Μεϊμαράκη αλλά πρέπει να δοθούν απαντήσεις από όλους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit στην δικογραφία της υπόθεσης – όχι στην υπόθεση με τα 32 πρόσωπα – αναφέρονται μεν πολιτικά πρόσωπα, όμως μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχουν προκύψει στοιχεία, πέραν της αναφοράς των ονομάτων τους. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας που έκανε την αναφορά στα ονόματα των τριών πολιτικών, εκλήθη και 2η φορά από τις εισαγγελικές αρχές και είπε ότι ΔΕΝ έχει στοιχεία!

Η υπόθεση σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μένει ανοικτή προκειμένου να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί και να γίνουν όλα εκείνα τα βήματα που προβλέπει ο νόμος ώστε να βγει στο φως η αλήθεια. Και πάλι όμως, οι κινήσεις από την πλευρά των πολιτικών που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση θα έπρεπε να είναι πιο άμεσες και πιο ξεκάθαρες. Μέσω διαρροών, που γίνονται από κύκλους ή συνεργάτες τους δεν ρίχνεται φως στην υπόθεση, ούτε σοφότεροι γινόμαστε.
Κάποιοι μάλιστα μιλούν και για επικοινωνιακές τακτικές και όχι κινήσεις ουσίας από την πλευρά τους.

Άλλες πληροφορίες σχετικές με την υπόθεση πάντως αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού στο στόχαστρο αναμένεται να βρεθούν και επιχειρηματίες οι οποίοι φέρονται να έχουν παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πόρισμα του ΣΔΟΕ που βρίσκεται ήδη στα χέρια της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου, εντοπίζεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων από πολύ γνωστό επιχειρηματία.

Μάλιστα την Δευτέρα θα κληθούν να καταθέσουν κατ’ αντιπαράσταση οι εμπλεκόμενοι ιδιώτες που φέρονται να έχουν κατονομάσει τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και τους πρώην βουλευτές και υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιάπης:Με έχουν στοχοποιήσει – Να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή

Μεϊμαράκης: Σε 10 ημέρες πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την υπόθεση!

Ξέσπασμα Βουλγαράκη στο twitter: Όχι Εξεταστικές! Δικαιοσύνη και άμεσα!

Μεϊμαράκης: Σε 10 ημέρες πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την υπόθεση!

Κλίμα αποσταθεροποίησης “βλέπει” το Μαξίμου – Αυξάνονται οι φόβοι για την συνοχή των κομμάτων της κυβέρνησης

Τα 10’ που έμεινε ο Μεϊμαράκης στο γραφείο του εισαγγελέα…

Έκατσε στον… πάγκο ο Μεϊμαράκης – Αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τα καθήκοντά του – Ζητάει να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα του ΣΔΟΕ

Μήνυση Βουλγαράκη σε όσους τον εμπλέκουν σε ξέπλυμα χρήματος

Απ.Κακλαμάνης: Δώστε στην δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών που πλούτισαν… Στηρίζουν Μεϊμαράκη οι πολιτικοί αρχηγοί – Το Μαξίμου βλέπει… «άγνωστο πόλεμο» πίσω από τις λίστες του ΣΔΟΕ

Στους οικονομικούς εισαγγελείς η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 33 πολιτικούς – Ελέγχονται καταθέσεις, θυρίδες και περιουσιακά στοιχεία
Αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη λίστα τρεις πρώην υπουργοί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε