Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στα άκρα η κόντρα Mega-ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα η κόντρα Mega-ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη ένα επεισόδιο προστέθηκε τη Δευτέρα στην άγρια κόντρα που έχει ξέσπασε ανάμεσα στο Mega και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το Mega «απάντησε» στις σκληρές ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων και ενός ρεπορτάζ που παρουσίασε για το θέμα. «Οι δημοσιογράφοι του MEGA δεν εκφοβίζονται»

«Το ύφος και η ουσία της ανακοίνωσης προδίδει πρόθεση εκφοβισμού των δημοσιογράφων του Mega ώστε να μην ασκούν κριτική και λυπούμεθα ειλικρινά αλλά θα συνεχίζουμε να κάνουμε τη δημοσιογραφική μας δουλειά όπως εμείς νομίζουμε καλύτερα γιατί μόνο στους πολίτες δίνουμε αναφορά», ήταν το on της Όλγας Τρέμη.

Ακολούθησε ρεπορτάζ για την προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΣΡ και τον τίτλο: Πρωτοφανές!!! Πρόθεση εκφοβισμού των δημοσιογράφων για να μην ασκούν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, στο video που έπαιξε και η ανακοίνωση-απάντηση της Πήγασος, της οικογένειας Μπόμπολα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια, τις εξελίξεις συζήτησαν στο στούντιο οι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Παύλος Τσίμας.

«Μόνο σε άλλα καθεστώτα τα κόμματα διαμορφώνουν το περιεχόμενο του δελτίου ειδήσεων, εγκρίνουν τα σχόλια ή δεν τα εγκρίνουν, θέτουν ερωτήσεις στους δημοσιογράφους και τους απορρίπτουν αν δεν τους αρέσουν οι απαντήσεις», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης και μίλησε για προσπάθεια «εκφοβισμού, εκβιασμού, απειλής».

Λίγο μετά, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε συνέχεια στην κόντρα μέσω του twitter, αναρτώντας το εξής μήνυμα: «Η επίθεση της ιδιοκτησίας του Μεγκα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τι φοβίζει τους “ολιγάρχες”. Η επίθεση όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά μας δυναμώνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση ΕΣΡ στο MEGA ζητει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το ΕΣΡ κάλεσε το Mega για εξηγήσεις!

ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου για υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία και παράβαση καθήκοντος!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε