Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στα όπλα η “γαλάζια πολυκατοικία”! Καρατζαφέρης vs Μεϊμαράκη – Kουβέντες για λαμόγια και νονούς!

Βαρύτατες εκφράσεις που θα τους οδηγήσουν αναπόφευκτα στα δικαστήρια αντάλλαξαν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρώην ΥΕΘΑ Β.Μεϊμαράκης, μέσω των ερτζιανών.

Με συνεντεύξεις τους στο Real Fm οι δύο πολιτικοί χρησιμοποίησαν εξαιρετικά αιχμηρούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο. Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί, όπως “παλιάνθρωπος”, “λαμόγια” και “νονοί”!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

Του Μειμαράκη δε θα του περάσει αυτή τη φορά. Θα απολογηθεί όσο και να εκλιπαρεί αυτή τη φορά, να το ξέρετε. Γι’ αυτό θα πάρει την αγωγή του θα πληρώσει γι’ αυτά γιατί είναι παλιάνθρωπος, θα πληρώσει. Μέσα στη Βουλή, 200 φορές τον προκάλεσα γιατί δεν είπε τέτοιο πράγμα(για τα περί νονούς και υπόκοσμο). Και τον καλώ δημόσια όποιο στοιχείο έχει να το βγάλει. (διαβάστε την σχετική είδηση)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

“Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο. Σκέφτηκα ότι, αν αυτό που θα συνοδευτεί κι από τις ερωτήσεις μπορέσει να δείξει στον Έλληνα πολίτη και να του δημιουργήσει έστω την καχυποψία και το ρόλο του αρχηγού κόμματος ο οποίος περιφέρεται στα κανάλια και έχει δυσανάλογη απήχηση κι αντίληψη κι επηρεάζει συμβάσεις και εξελίξεις και τελικά μείνουμε στο μόνο ότι όποιος υπογράφει έχει την ευθύνη…Παρέβην τις αρχές μου κι έκανα κάτι το οποίο δεν θα το έκανα και δεν θα το ξανακάνω.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε