Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σταμάτης Μαλέλης: Άγριο κράξιμο στην Αυγή! “Κρίμα σύντροφοι”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το… αίμα του πίσω παίρνει ο διευθυντής του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, από την εφημερίδα Αυγή, μετά την αθώωσή του από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, αφού συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είχαν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατά την κάλυψη του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, μη ελεγκτέους έκρινε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών (αριθμός απόφασης 3/2016) τα διευθυντικά στελέχη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη, Άρη Πορτοσάλτε και Νίκο Κονιτόπουλο, για την κατηγορία της παραβίασης του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, όσον αφορά τον τρόπο κάλυψης των γεγονότων του δημοψηφίσματος, τον Ιούλιο του 2015.

Η αντίδραση του Σταμάτη Μαλέλη ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, και ήταν… γεμάτη “δηλητήριο” για την εφημερίδα “Αυγή”.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Στ. Μαλέλης στο post του: “Τον περασμένο Απρίλιο η Αυγή παρουσίασε στην πρώτη της σελίδα τη διαγραφη μου- και των άλλων συναδέλφων – απο την ΕΣΗΕΑ. Σήμερα που τελεσίδικα κρίθήκαμε αθώοι , μάταια ψάχνω την είδηση. Κρίμα σύντροφοι της Αυγής“.

Δείτε το

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε