Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Στάση πληρωμών από το ΠΑΣΟΚ – Περιμένουν την 6η δόση για να αρχίσουν πληρωμές

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην καθυστέρηση της 6ης δόσης. Δηλαδή τα δάνεια της τρόικας πηγαίνουν και στη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Σε ολιγοήμερη στάση πληρωμών φαίνεται πως έχει προχωρήχει το ΠΑΣΟΚ, καθώς έγινε γνωστό από τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, θα υπάρξει μία καθυστέρηση τουλάχιστον 15 ημερών στις πληρωμές των υπαλλήλων.

Αυτό όμως που προκαλεί τρομερή εντύπωση είναι πως αιτία της καθυστέρησης είναι η καθυστέρηση στην εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου από την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εστάλη σε όσους εργάζονται στις διοικητικές υπηρεσίες του κόμματος και στα κεντρικά γραφεία της οδού Ιπποκράτους ένα sms σύμφνωα με το οποίο ενημερώνονται πως η πληρωμής τους για τον Οκτώβριο θα καθυστερήσει μέχρι και 15 ημέρες.

Το μήνυμα επίσης αναφέρει πως η καθυστέρηση οφείλεται στην καθυστέρηση της χορήγησης της γ’ δόσης της κρατικής χρηματοδότησης. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι τα δάνεια της τρόικας δεν πάνε για τις ανάγκες αποπληρωμής των χρεών του κράτους, αλλά πάνε και στα κόμματα.,

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε