Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνω καραγκιόζης να ανεβαίνω στα τρακτέρ!

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνω καραγκιόζης να ανεβαίνω στα τρακτέρ!

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το ασφαλιστικό και τους αγρότες εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί τον Πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, μιλώντας στην εκπομπή “Ακραίως” του Τάκη Χατζή στο ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι “εγώ δεν θα γίνω καραγκιόζης, να ανεβαίνω στα τρακτέρ και να δίνω υποσχέσεις στους αγρότες”, επικρίνοντας παλαιότερη τακτική του Αλέξη Τσίπρα. “Ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί στα μπλόκα των αγροτών και ανέβαινε στα τρακτέρ προκειμένου να εκφωνήσει φλογερούς λόγους κατά του Μνημονίου. Απαντούσε, δε, θετικά στους αγρότες που του ζητούσαν να φανεί “παλικάρι” και να μην γίνει “σαν τους προηγούμενους” λέγοντας τους “η απάντηση που έχουμε να δώσουμε είναι μια: εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή, ή θα συντρίψουμε αυτό το κατεστημένο ή θα συντριβούμε εμείς”.

Αναφερόμενος εκτενώς στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι οι νέοι παραγωγοί της χώρας είναι πολύ αδικημένοι, καθώς δεν τους βοήθησε κανείς και είναι εκείνοι που θα μας σώσουν. Αντίθετα, είπε, υπάρχουν και κάποιοι από το παλιό σύστημα, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή και δεν είναι το μέλλον της αγροτιάς. Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι αν και δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αγροτών, έχουν δίκιο να αντιδρούν και να ζητούν βελτιώσεις στα καύσιμα και τα εφόδια.

Συνεχίζοντας να εξαπολύει τα “πυρά” του κατά της κυβερνητικής πολιτικής και τις επιλογές του πρωθυπουργού, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε τη θέση ότι κανείς δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί, όταν στην προηγούμενη κυβέρνησή του ο ίδιος εμπστεύθηκε τον “καυτό” φάκελο του Ασφαλιστικού σε έναν… ηθοποιό. Η μόνη σχέση που είχε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον τομέα, είπε με νόημα ο κ. Θεοδωράκης, ήταν ο ρόλος του διαχειριστή που έπαιξε στη σειρά “Πολυκατοικία”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε