Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 8 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στελέχη του Μαντούβαλου στηρίζουν Μίχα!

Στελέχη του Μαντούβαλου στηρίζουν Μίχα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.11.2010 | 09:23
Πρώτη δημοσίευση: 10.11.2010 | 09:15

Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μίχα στον Δήμο Πειραιά τάχθηκαν πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του ανταρτη της ΝΔ, Πέτρου Μαντούβαλου.

Με εξαίρεση τον Νίκο Βλαχάκο, που ετάχθη υπέρ της υποψηφιότητας για το Δήμο Πειραιά του κου Βασίλη Μιχαλολιάκου, και άλλων 4-5 που δεν εξέφρασαν ανοιχτά την προτίμησή τους ενόψει των επαναληπτικών εκλογών του Β’ Γύρου, η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού του κου Πέτρου Μαντούβαλου ετάχθησαν αναφανδόν υπέρ της στήριξης του υποψηφίου Δημάρχου και σημερινού Νομάρχη Πειραιά κου Γιάννη Μίχα.

Την απόφασή τους αυτή ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Συνδυασμού, που έγινε υπό την προεδρία του κου Πέτρου Μαντούβαλου.

Ιδιαίτερα κατηγορηματικοί υπέρ της υποψηφιότητας του κου Γιάννη Μίχα ήταν ο κ. Φίλιππος Καμπούρης, η κα Βίκυ Αθανασοπούλου, ο κ. Γιώργος Βοϊδονικόλας, ο κ. Σπύρος Ταβουλάρης, η κα Μήνα Σαμαρά, η κα Ευθυμία Μουζακίτου, ο κ. Μιχάλης Κουλιζάκος, ο κ. Γιάννης Μαστρονικόλας, ο κ. Μιχάλης Μανιάτης, η κα Γκέλη Γεωργακέα, ο κ. Αντώνης Διγαλάκης, ο κ. Αριστομένης Σωτηρόπουλος, ο κ. Γιάννης Παπανικολάου, ο κ. Γιώργος Κλαδάκης, ο κ. Στέφανος Καλτσάς, η κα Τζοβάνα Φραγκούλη.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις στήριξης του κου Γιάννη Μίχα επωνύμως και άλλοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού του κου Μαντούβαλου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook