Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στη ΓΑΔΑ σήμερα ο Α. Τσίπρας

Στη ΓΑΔΑ σήμερα ο Α. Τσίπρας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.06.2012 | 09:19
Πρώτη δημοσίευση: 11.06.2012 | 09:19

Μετά το Πεντάγωνο ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στις 11 το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

και θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αστυνομίας. Η κίνηση αυτή κρίνεται σημαντική, καθώς η Κουμουνδούρου πολλές φορές στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για αστυνομικές αυθαιρεσίες σε
βάρος διαδηλωτών.
Ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει στην ΓΑΔΑ μόλις τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να αναδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συζητήσει το θέμα της εγκληματικότητας που αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς αλλά και τα ζητήματα ασύλου και μετανάστευσης. «Όλοι οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες όπως και όλοι οι εγκληματίες δεν είναι παράνομοι μετανάστες» είπε σε κυριακάτικη συνέντευξη του ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς τους τομείς, που συγκεντρώνει τα πυρά της ΝΔ.
Επίσης, θα ζητήσει να ενημερωθεί και για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο