Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στη Ρόδο ο Αντώνης Σαμαράς

Στη Ρόδο ο Αντώνης Σαμαράς
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (EUROKINISSI / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.06.2012 | 17:40
Πρώτη δημοσίευση: 02.06.2012 | 16:40

Περιοδεία στη Ρόδο, όπου έχει επαφές με τον κόσμο και με στελέχη του κόμματος πραγματοποιεί από το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα χωριά Καλλυθιές και Μαλώνα όπου συζήτησε με κατοίκους τα προβλήματα που τους απασχολούν κυρίως σε ότι αφορά την τουριστική κίνηση, θέματα απασχόλησης κ.α.

Στη συνέχεια περιόδευσε στο κέντρο της πόλης ενώ επισκέφθηκε επίσης το στρατηγείο της 95 ΑΔΤΕ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και την αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καθώς και τον μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλλο.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές και με κομματικά στελέχη ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει σε εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των επιστημονικών συλλόγων του νησιού.

Στις 7 το βράδυ ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με νέους για να συζητήσει μαζί τους θέματα και ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Δεν είναι ελπίδα να αυξάνεις τους φόρους, να διώχνεις επενδύσεις, να τα βάζεις με τους εθνικούς σου πρωταθλητές, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, και με τις εξαγγελίες σου, να κατεβάζεις την ελληνική σημαία από εκατοντάδες πλοία. Παρακμή είναι! Ελπίδα είναι να δημιουργείς καινούργιες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου.
Δεν είναι ελπίδα να προσκαλείς ανοιχτά στη χώρα σου όλου του κόσμου τους λαθρομετανάστες για να τους χαρίσεις ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Τριτοκοσμικό είναι! Ελπίδα είναι το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια.
Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. Εθνική καταστροφή είναι!
Ελπίδα είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε με εθνικό σχέδιο να αλλάξουμε όσα πλέον δεν αντέχουμε. Για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση τη βαθειά.
Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε!».


    Διαδώστε αυτό το άρθρο