Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην Κ.Ε. της ΝΔ οι “αμφισβητήσεις”

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

 

Την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του συγκαλεί το…

Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς, με έναν και μοναδικό στόχο: να εκτονώσει τις εσωκομματικές ενστάσεις στους τόνους της αντιπολιτευτικής του τακτικής, αλλά και τις αντιθέσεις στελεχών απέναντι σε κεντρικές πολιτικές επιλογές της Ρηγίλλης.

 

Στη συνεδρίαση του ανώτερου κομματικού οργάνου ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επαναλάβει τις θέσεις του για τον εκλογικό νόμο, το μεταναστευτικό, τον “Καλλικράτη” και να επιχειρηματολογήσει για το “επίπεδο” της αντιπολιτευτικής του τακτικής, ώστε να “δεσμεύσει” τα κορυφαία στελέχη σε μια ενιαία γραμμή.

 

Η απόφαση του Προέδρου της ΝΔ ελήφθη ένα εικοσιτετράωρο πριν από τη σημερινή τοποθέτηση της Ντ. Μπακογιάννη στο Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, όπου -σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες- θα τοποθετηθεί θετικά για τον “Καλλικράτη”, ίσως και υπέρ του Γερμανικού μοντέλου εκλογικού νόμου.

Χθες, από την Θεσσαλονίκη η κ.Μπακογιάννη έκανε λόγο για παλινωδίες και αρρυθμίες της κυβέρνησης, αποφεύγοντας όμως τον όρο “ακυβερνησία”, ενώ μιλώντας σε στελέχη που την στήριξαν, επισήμανε πως “μαζί ξεκινήσαμε, μαζί συνεχίζουμε”, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως ετοιμάζει τη “μεγάλη επιστροφή”.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε