Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Στην Συγγρού όλοι οι “ένοικοι” της πολυκατοικίας

Την λεωφόρο Συγγρού επέλεξε για τα γραφεία του κόμματός της εκτός από τη ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κινούνται στον ίδιο δρόμο. Θα γίνουν γείτονες. Μπορεί να μην είναι στο ίδιο κτίριο, αλλά η κυρία Μπακογιάννη θα είναι στην αρχή της λεωφ. Συγγρού, κοντά στο κτίριο του Φιξ, και ο κ. Σαμαράς στο άλλο άκρο, κοντά στον Ιππόδρομο.

Απ’ οτι φαίνεται λοιπόν, η κυρία Μπακογιάννη προχωρεί στη δημιουργία του κόμματος, μέσω της ενοικίασης κτιρίου για το «Φόρουμ για την Ελλάδα».

Επέλεξε να βρει κτίριο για να στεγάσει το Φόρουμ στη λεωφ. Συγγρού, αρ. 47-49, σε ένα κτίριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο πολιτικό γραφείο της, στην αρχή του πεζόδρομου της Διον. Αρεοπαγίτου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, πρόκειται για ένα πενταώροφο κτίριο, περίπου 500 τ.μ., το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί με τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία 5.000 τ.μ. όπου η ΝΔ θα μετεγκατασταθεί πιθανότατα προς τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στο κτίριο που νοίκιασε η κυρία Μπακογιάννη γίνονται πυρετώδεις εργασίες, προκειμένου να μπορέσει να εγκατασταθεί εκεί το Φόρουμ στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε αυτόν τον χώρο αναμένεται να στεγαστούν και οι υπηρεσίες του νέου κόμματος της πρώην υπουργού Εξωτερικών, μόλις θα ανακοινωθεί η ίδρυσή του, και δεν πρόκειται να αναζητήσει νέα γραφεία, παρά τα όσα άφηναν να διαρρεύσουν διάφοροι τις τελευταίες εβδομάδες, ότι έχει βρει χώρο κοντά στο Πεδίον του Αρεως (λεωφ. Αλεξάνδρας και Πατησίων).

Η κίνηση της κυρίας Μπακογιάνννη να νοικιάσει γραφεία, αρχικά για το Φόρουμ, είναι μια σαφής ένδειξη ότι προχωρεί και στη δημιουργία του κόμματος. Το είπε και η ίδια με έμφαση στον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας προ ημερών με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές στη Ρωσία. «Ετοιμάζω κόμμα ολοταχώς» του επεσήμανε.

Η πρώην υπουργός, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και δεν πήγε διακοπές, λόγω της εγκυμοσύνης της κόρης της Αλεξίας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με στελέχη από όλη την επικράτεια, επιχειρώντας να διερευνήσει προθέσεις και να εξασφαλίσει τη στήριξή τους. Η ίδια εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένη από την απήχηση που έχει το «Φόρουμ για την Ελλάδα» και είναι αρκετά αισιόδοξη, καθώς διαπιστώνει, όπως λένε και οι συνεργάτες της, ότι αυξάνονται οι συνοδοιπόροι της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε