Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στήνει κάλπες η ΟΝΝΕΔ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις 18 Απριλίου, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες -αντίστοιχες με εκείνες της εκλογής του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά- που θα ισχύσουν για πρώτη φορά και στη νεολαία, θα αναδείξει η ΟΝΝΕΔ τον νέο της πρόεδρο.

Στο έκτακτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, στο οποίο μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, υιοθετήθηκαν οι αναγκαίες τροποποιήσεις του καταστατικού, ώστε να νομιμοποιηθούν οι νέες ανοιχτές διαδικασίες εκλογής προέδρου της ΟΝΝΕΔ. 

Μετά την παραίτηση του Κώστα Ιωάννου υπερ του συνυποψηφίου του Βασίλη Φοίβου Αξιώτη, υποψήφιοι για τη διεκδίκηση του “χρίσματος” είναι οι: Βασίλης Φοίβος Αξιώτης, Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατζής. 

Ο Βασίλης Φοίβος Αξιώτης έχει μόλις κλείσει τα 25 του χρόνια και έχει διατελέσει υπεύθυνος της ΔΑΠ, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς καμιά επαγγελματική σχέση με πολιτικά γραφεία. 

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και συνεργάτης του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη. 

Ο Κώστας Χατζής διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ του νομού Ευβοίας, είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης και διετέλεσε συνεργάτης σε θέματα Τύπου του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ευρωβουλευτής Γ. Παπανικολάου, κάλεσε τους υποψηφίους να αναμετρηθούν με ήθος και ποιότητα, διασφαλίζοντας την ενότητα της νεολαίας και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή, ενώ διαβεβαίωσε το σημερινό πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά ότι η νεολαία θα βρίσκεται δίπλα του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε