Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Στήριξη στη Ντόρα

Καραγκούνης,Ανδρεουλακος στο πλευρό της Ντόρας (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ακόμη τρείς βουλευτές της Ν.Δ. με δηλώσεις τους…

 
τάχθηκαν στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη λίγο πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού.
  Η βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε:
    «Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία τού σήμερα και τού αύριο. Με προτάσεις για την εσωτερική ανανέωση, με όραμα για ένα ισχυρό φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα, με σαφείς θέσεις για τις εθνικές προτεραιότητες όπως είναι η παιδεία, η οικονομία, η εξωτερική πολιτική, αλλά και για τις σύγχρονες προκλήσεις όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η ενέργεια, μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη Νέα Δημοκρατία σε ανοδική και νικηφόρα πορεία».

Ο Κώστας Καραγκούνης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως “ εμείς οι νέοι άνθρωποι ονειρευόμαστε ένα κόμμα ευρωπαϊκό, δημοκρατικό και ανοικτό στην κοινωνία και για το λόγο αυτό στηρίζω τη Ντόρα Μπακογιάννη.” Ο πρώην υπουργός Απόστολος Ανδρεουλάκος δήλωσε ότι “ καίτοι πολλές φορές είχαμε κόντρες, ήμασταν πάντα μαζί στο ίδιο αγωνιστικό χαράκωμα”

Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα Ημερησία, δείχνει ότι προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 44,4%, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη συγκεντρώνει ποσοστό 41%. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει ποσοστό 10,1%.

Τα ποσοστά αφορούν όσους δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για το δεύτερο γύρο ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 50,1% και η Ντόρα Μπακογιάννη 45,4%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : ΑΝΑΛΥΣΗ : Σαμαρ-ζύ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε