Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στηρίζει Σαμαρά ο Πορτογάλος πρωθυπουργός

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.03.2012 | 15:38
Πρώτη δημοσίευση: 25.03.2012 | 15:31

Με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέντρο Πάσος Κοέλιο συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ολοκλήρωσε την τριήμερη επίσκεψή του σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Ο κ. Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον πορτογάλο πρωθυπουργό ευχήθηκε χρόνια πολλά για την ημέρα και τόνισε οτι πλέον "η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης".

Πρόσθεσε πως οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε αυτά τα σημεία τα οποία, κατά τον κ. Σαμαρά, πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός και η ελληνική πολιτική ηγεσία.

Από την πλευρά του, ο κ.Κοέλιο, στην προσφώνησή του, ευχήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά το καλύτερο για τις εκλογές στην Ελλάδα και πρόσθεσε: "είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες αξίζουν καλύτερη κυβέρνηση και ισχυρή πλειοψηφία για την αλλαγή στη χώρα σας. Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά".

Διαβάστε

Προεκλογικά ψάχνει στήριξη ο Σαμαράς σε Ισπανία και Πορτογαλία   Διαδώστε αυτό το άρθρο