Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Μπεγλίτης

Στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Μπεγλίτης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.09.2011 | 10:55
Πρώτη δημοσίευση: 04.09.2011 | 10:40

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, ύστερα από πρόσκληση του Iσραηλινού Υπουργού Άμυνας Εχούντ Μπαράκ, πραγματοποιεί από σήμερα μέχρι την επόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα γίνει δεκτός από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Σίμον Πέρες, τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Άβιντγκορ Λίμπερμαν.

Στις συνομιλίες με τον κ. Μπαράκ, θα εξεταστούν οι διμερείς σχέσεις στους τομείς της στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας, οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, και θα υπογραφεί από τους δύο υπουργούς σχετικό Επιχειρησιακό Μνημόνιο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Πολιτικής Άμυνας Ματάν Βιλνάι και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αντιστράτηγο Μπένι Γκαντζ.

Ο κ. Μπεγλίτης θα επισκεφθεί, τέλος, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο