Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στο δρόμο Τατσόπουλου η Ρ. Δούρου: “Το μόνο που δεν είπαν είναι πως ο Τσίπρας θα σας γαμ… τις γυναίκες”

Στο δρόμο Τατσόπουλου η Ρ. Δούρου: “Το μόνο που δεν είπαν είναι πως ο Τσίπρας θα σας γαμ… τις γυναίκες”

Απίστευτη συνέντευξη με απίστευτες εκφράσεις που σίγουρα δεν δίνουν στο εξωτερικό την εικόνα της Ελλάδας που θα θέλαμε!

Μετά τον κ. Τατσόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφέρθηκε στις ερωτικές του επιδόσεις, λέγοντας πως έχει πηδ…. τη μισή Αθήνα, ήρθε η σειρά άλλου ένα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου να μιλήσει αυτή τη φορά για τον κ. Τσίπρα στο αμερικάνικο περιοδικό GQ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του Πρώτου Θέματος.

Η συνομιλία του δημοσιογράφου, Κρις Χελθ με τη βουλευτή έγινε στο πλαίσιο ενός αφιερώματος του περιοδικού στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, όπου αναφέρονται στο πόσο οι πολίτες έχουν απαξιώσει τους πολιτικούς, αλλά και στο περιβόητο επεισόδιο μεταξύ της Λιάνκας Κανέλλη, του Ηλία Κασιδιάρη και της Ρένας Δούρου στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Όπως παρατηρεί κανείς και από το παραπάνω απόσπασμα, η κα Δούρου αναφέρεται στο περιστατικό, λέγοντας πως πολλοί ήταν εκείνοι που την πλησίασαν και τη συνεχάρησαν μετά από αυτό το περιστατικό.

Ωστόσο, με γλώσσα που δεν αρμόζει σε βουλευτή και γενικότερα σε άνθρωπο που δίνει συνέντευξη για τη χώρα του στο εξωτερικό, δήλωσε ότι την ενόχλησε και την εξαγρίωσε το γεγονός πως για πολλές μέρες αυτό το γαμημ….. απόσπασμα έπαιζε παντού, ακόμα και στο Τόκυο.

Στη συνέχεια της συνέντευξης όμως η κα Δούρου αυτή τη φορά σε ρόλο Τατσόπουλου αναφέρει στο δημοσιογράφο: “Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικπό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας”, αναφερόμενη στην επίθεση που δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τα μέσα ενημέρωσης. 

Αλλά η κα Δούρου δεν σταματά και συνεχίζει, λέγοντας στον δημοσιογράφο να την συγχωρέσει για το επίπεδο των αγγλικών της γιατί είναι σε επίπεδο καμακιού, λέγοντας χαρακτηριστικά “ok you me beautibul, go bed together” που στα ελληνικά σημαίνει: “εγώ εσύ όμορφη πάμε μαζί στο κρεβάτι”. 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Στο περιοδικό ο δημοσιογράφος φιλοξενεί και δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο δεν μετανιώνει για το περιστατικό, αλλά δηλώνει με περίσσιο θράσος πως “μπορούμε να χτυπάμε τις γυναίκες με τριαντάφυλλα. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα τριαντάφυλλα μαζί μου”. Στη συνέχεια αναφέρει πως οι δύο γυναίκες του επιτέθηκαν χωρίς λόγο και έπρεπε να αντιδράσει, χαρακτηρίζοντάς την λογική αντίδραση.

Φυσικά ο δημοσιογράφος κ. Χελθ μίλησε και με την άλλη πρωταγωνίστρια του επεισοδίου, Λιάννα Κανέλλη, η οποία δήλωσε πως ήταν άγριο, “ήταν φονικό. Τράβηξα την κουρτίνα ώστε να δουν όλοι το τέρας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Π.Τατσόπουλος: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρ.Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”

Τατσόπουλος: “Βαράτε με ρε υποκριτές του κώλου!”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε