Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα σκάνδαλα για ροζ τηλέφωνα και … κόκκινες αγελάδες

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

“Κάθε ημέρα θα στέλνουμε στον εισαγγελέα και ένα σκάνδαλο” είπε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή

και ανέφερε δύο περιπτώσεις που αφορούν στην ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΕ αλλά και στην περίπτωση ενός υπουργού που όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου εντοπίστηκε δαπάνη ύψους 28.000 ευρώ για αγορά κουρτινών για γραφείο υπουργού.

“Όχι με αίσθημα εκδίκησης, αλλά για να ικανοποιηθεί το περί Δικαίου αίσθημα του Λαού” ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου φέρνοντας ως πρώτο παράδειγμα την “αμαρτωλή” ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΕ για την οποία ήδη ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού έχει ζητήσει την παραίτηση της προέδρου της εταιρίας.


Ο εισαγγελέας ψάχνει από κουρτίνες ως… μια κόκκινη αγελάδα!
Οι κουρτίνες του υπουργού είναι μάλλον η κορυφή του παγόβουνου, σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές εξετάζουν στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού υποθέσεις όπως αυτή της Ολύμπικ Τρόφι, χορηγίες προς την ΕΡΤ για τη Eurovision, δεξιώσεις, πάρτι, ακόμη και κουπόνια κοινωνικού τουρισμού σε ανθρώπους που δεν είχαν δικαίωμα να τα πάρουν…
Μεταξύ άλλων έχει… ανακαλυφθεί και μια ξεχασμένη κόκκινη αγελάδα που κάποιος πλήρωσε με χρήματα του υπουργείου για να την αγοράσει, αλλά φρόντισε να την εξαφανίσει σε κάποιο υπόγειο…
Παράλληλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξετάζονται ακόμη και σπατάλες για σε … ροζ τηλέφωνα. Έχουν εντοπιστεί τηλεφωνήματα για μη υπηρεσιακούς λόγους αξίας 100.000 ευρώ! Το υπουργείο στέλνει στον εισαγγελέα την υπόθεση καταπάτησης 1.000 στρεμμάτων στους Άνω και Κάτω Τράχωνες, υπόθεση που είναι γνωστή εδώ και χρόνια όμως η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις.
Το δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει και η υπόθεση της ΑΓΡΟΓΗΣ, αλλά και οι μίζες που φαίνεται ότι δόθηκαν για την αγορά του υποβρυχίου “Παπανικολής” που… γέρνει.
Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται ραγδαίες καθώς πάρα της συγκρουσιακής διάθεσης που επέδειξαν και οι δύο αρχηγοί στις ομιλίες τους και ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε την αλλαγή του Νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε