Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη στους αστυνομικούς!

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη στους αστυνομικούς!

Μετά τα γεγονότα της Κρήτης όπου ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, βγαίνοντας εκτός εαυτού απείλησε τους αστυνομικούς λέγοντας: «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ»! η αστυνομία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι ζητήθηκε παρέμβαση εισαγγελέα.

Όπως τονίζεται, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, το οπτικοακουστικό υλικό, που προβάλλεται από χθες σε διάφορα Μ.Μ.Ε. και απεικονίζει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.

Χρ.Αυγή: Να απαγορευθούν οι αντισυγκεντρώσεις με 30 άπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ

Σχέδιο της κυβέρνησης και υποκινούμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αντισυγκεντρώσεις που γίνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζει το κόμμα με ανακοίνωσή του.

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Να πάψουν επιτέλους τα μέσα ενημέρωσης να παραποιούν τα λεγόμενά μας. Να πάψουν άμεσα και οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, που υποκινεί ο Σύριζα, με 30 άπλυτους που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου. Αυτό είναι ένα σχέδιο της κυβέρνησης που ανέχεται την παρανομία, με στόχο να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό με μία δήθεν διαμάχη των άκρων, η οποία δεν υφίσταται. Η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη πολιτικής ευθύνης, η μόνη ικανή να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασιδιάρης: Θα τους γ…. όλους! Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ

Ηράκλειο: Ένταση στα οδοφράγματα για τη Χρυσή Αυγή – Βουλευτές επιχείρησαν να σπάσουν το “μπλόκο”

Οι “ψαλιδόκωλοι πολιτικάντηδες” του Ν. Μιχαλολιάκου – VIDEO

Ναύπλιο: Χρυσαυγίτες σε… παράταξη φώναξαν εθνικιστικά συνθήματα

1.000 χρόνια πίσω – Ακροδεξιές συμμορίες κυνηγούν ομοφυλόφιλους στην Αθήνα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε