Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στουρνάρας: Αλλάξαμε το κλίμα - Υπάρχει καλύτερη χημεία με την Γερμανία

Στουρνάρας: Αλλάξαμε το κλίμα - Υπάρχει καλύτερη χημεία με την Γερμανία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2012 | 11:56

Αισιόδοξος τόσο για την πορεία της Ελλάδας όσο και για τις σχέσεις μας με την Γερμανία, εμφανίστηκε μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

«Είμαι πιο αισιόδοξος. Έχουμε ανατρέψει το κλίμα. Υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ ημών και των εταίρων μας, αλλά υπάρχει ακόμη μεγάλη διαδρομή να διανυθεί» δηλωσε στην εφημερίδα «Guardian» ο Γιάννης Στουρνάρας.

Και συνέχισε: «Θα πρέπει να τα έχουμε ξεκαθαρίσει όλα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, ώστε να μπορούν όλα να τεθούν στο τραπέζι, στο (επόμενο) eurogroup στις 8 Οκτωβρίου. Αν δεν μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα, δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία».

Όταν ρωτήθηκε εαν έχουν καλυτερεύσει οι σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες από το 2009 είπε:

"Υπάρχει καλύτερη χημεία στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας. Αυτό τουλάχιστον αισθάνομαι εγώ! Όμως θα πρέπει να ρωτήσετε και τους Γερμανούς..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μισθοί συντάξεις και εργασιακά στο Μαξίμου

Έρχονται χιλιάδες μετατάξεις στο Δημόσιο – Καταργούνται ως και 40% οι οργανικές θέσειςΟι αποδείξεις σώζουν! - Αφορολόγητο και φοροαπαλλαγές ... πάνε περίπατο
   Διαδώστε αυτό το άρθρο