Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Στουρνάρας: “Δεν θέλω να γρουσουζέψω την εκταμίευση της δόσης”

Στουρνάρας: “Δεν θέλω να γρουσουζέψω την εκταμίευση της δόσης”

Σε ετοιμότητα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Υπουργός Οικονομικών Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εν’ όψει της κρίσιμης συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης την ερχόμενη Τρίτη στις Βρυξέλλες.

Σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου οι δύο πολιτικοί άνδρες έθεσαν τους στόχους για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη χώρα μας όπως είναι : η εκταμίευση της δόσης αλλά και για το χρηματοδοτικό κενό που θα προκύψει από την επιμήκυνση.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εξέφρασε την πεποίθηση ότι την Τρίτη η Ελλάδα θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το χρονοδιάγραμμα της εκπταμίευσης.

«Όπως ξέρετε, έχουμε ένα Eurogroup την επόμενη Τρίτη το οποίο είναι συνέχεια του Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας. Ελπίζω εκεί τελικά να καταλήξουμε σ’ ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για την εκταμίευση» δήλωσε ο υπουργός, ενώ σε ερώτηση για το αν «θα είναι η τελική ημερομηνία η ερχόμενη Τρίτη» απάντησε: «Δεν μπορώ να πω κάτι, για να μην το “γρουσουζέψω”».

Βέβαια αυτή ακριβώς η ατάκα του κ. Στουρνάρα περί γρουσουζιάς μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι σίγουρα πολιτική της κυβέρνησης τα γούρια και οι δεισιδαιμονίες.

Σε ερώτηση τέλος για την συζήτηση περί κουρέματος που είναι ανοικτή απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Πρέπει να τραγουδήσει η χοντρή κυρία για να κλείσει η συμφωνία για την Ελλάδα!

Καλούνται για εξηγήσεις όσοι έβγαλαν παράνομα χρήματα στο εξωτερικό

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε