Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στυλιανίδης κατά Στουρνάρα για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα σκάφη

Στυλιανίδης κατά Στουρνάρα για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα σκάφη

«Απαράδεκτο για μένα. Σας το λέω ωμά, απαράδεκτο… Δεν επιτρέπεται, όταν τα προηγούμενα χρόνια έχει εφαρμοστεί μια φιλελεύθερη πολιτική στα ΙΧ, να επιβάλλεται τώρα συνολικό τεκμήριο και μάλιστα μόνιμο και την ίδια ώρα -αν θυμάμαι καλά είναι πάνω από 100 χιλιάδες οι ιδιοκτήτες σκαφών πάνω από έξι μέτρα- να τυγχάνουν αυτής της αντιμετώπισης.

 Εμένα με προσβάλλει…», τόνισε υπουργός Εσωτερικών Eυρυπίδης Στυλιανίδης για την απόσυρση της διάταξης σχετικά με το φόρο πολυτελείας για τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής άνω των 6 μ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε: «Η εντολή που έχουμε, συμμετέχοντας σε αυτή την κυβέρνηση, και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό είναι να παλέψουμε για τις αντιλήψεις και τις αξίες τις οποίες πιστεύουμε. Και εμείς ό,τι θυσία κι αν κάνουμε, επειδή κληρονομήσαμε αυτή την κατάσταση από τις αποτυχίες και τις αστοχίες των τελευταίων ετών, είναι για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την κοινωνία εκεί που της αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό – Απαλάσσονται τα σκάφη απο τον φόρο πολυτελείας και παίρνουν πίσω και το ποινολόγιο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε