Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σβήνουν και γράφουν ονόματα στον ΣΥΡΙΖΑ για να καθήσουν στο σκαμνί για την λίστα Λαγκάρντ – Θα προτείνουν παραπομπή όλων των υπουργών Οικονομικών!

Σβήνουν και γράφουν ονόματα στον ΣΥΡΙΖΑ για να καθήσουν στο σκαμνί για την λίστα Λαγκάρντ – Θα προτείνουν παραπομπή όλων των υπουργών Οικονομικών!

– Θέλουν να “δέσουν” με ευθύνες Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου 
– Σκέφτονται ακόμα και πρόταση για παραπομπή του Γιάννη Στουρνάρα!
– Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα – Ποντάρουν σε διαρροές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ αφού η ψηφοφορία θα είναι μυστική
– Για τους χειρισμούς της λίστας Λαγκάρντ δεν είναι μόνο υπεύθυνος ο Παπακωνσταντίνου, λένε με νόημα

Εν αναμονή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ και σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να εντάξει στην έρευνα και άλλους υπουργούς Οικονομικών, ακόμα και τον Γιάννη Στουρνάρα!

Όπως λένε, η πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής θα είναι διατυπωμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε ανάλογα με την πορεία της υπόθεσης να μπορούν να προστεθούν κι άλλα ονόματα στη συνέχεια.

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα λείψουν οι διαρροές ακόμα και από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου θα επιχειρηθεί να επιρρίψουν ευθύνες τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και στον Γιώργο Παπανδρέου.

Εχει μάλιστα ετοιμαστεί εισήγηση να ζητηθεί σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής και για όσους διετέλεσαν υπουργοί Οικονομικών από τη στιγμή που έφτασε σε ελληνικά χέρια η λίστα Λαγκάρντ, μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μένουν έξω ούτε ο Φίλιππος Σαχινίδης ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας!

Επικεφαλής των ερευνών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η βουλευτής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου απαντά με αιχμές στην πρόταση για Προανακριτική Επιτροπή – Δηλώνει πως δεν είχε κίνητρο να αλλοιώσει τη λίστα Λαγκάρντ

Άμεση παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο του Παπακωνσταντίνου ζητά η Χρυσή Αυγή

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε