Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα στις 20 Μαρτίου

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα στις 20 Μαρτίου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.03.2012 | 08:08
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2012 | 20:05

Συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ την ώρα που η Βουλή «θα συζητάει τη δανειακή σύμβαση - λαιμητόμο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, στόχος αυτής της πανελλαδικής εξόρμησης είναι «να υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια».

Το ΚΚΕ τονίζει ότι με τη νέα δανειακή σύμβαση «γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 Euro».

Με την ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος, καλεί το λαό να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις «για να ακούσει τη φωνή του ΚΚΕ και την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση». Ταυτόχρονα, το ΚΚΕ , καλεί τους εργαζόμενους να κλείσουν τ΄ αυτιά τους «στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο