Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Συλλάβετε το Μάλαμα”! Πάρτυ στο Twitter για τα “απαγορευμένα” του #filis!

“Συλλάβετε το Μάλαμα”! Πάρτυ στο Twitter για τα “απαγορευμένα” του #filis!

Η… προτροπή του υπουργείου Παιδείας προς τους γονείς να αποφεύγουν να αποκαλούν τα παιδιά τους “πριγκίπισσες” ή “βασιλόπουλα”, φέρνει ξανά στο επίκεντρο τον υπουργό, Νίκο Φίλη. Στο Twitter φυσικά το γλέντι… δεν έχει τελειωμό!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα νέο κώδικα για την καθημερινότητα των μαθητών καταρτίζει το υπουργείο Παιδείας, με… απαγορευμένες λέξεις αλλά και με ένα «Συμβόλαιο Τιμής» που θα υπογράφουν τα παιδιά.

Οι μαθητές θα υπογράφουν ένα «Συμβόλαιο Τιμής», γονείς και μαθητές θα επιμορφώνονται από μαιευτήρες, μαίες και παιδιάτρους, ενώ θα υπάρχει και το «Μικρό Σχολείο» για παιδιά μεταναστών.

Στο νέο αυτό Κώδικα καλούνται οι γονείς να αποφέυγουν να θεωρούν αλλά και να αποκαλούν τα παιδιά τους «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα».

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, που ας το παραδεχτούμε πλέον: Ψάχνουν καθημερινά αφορμές για να στήσουν το… δικό τους πάρτυ! Η “πριγκιπέσσα” του Σωκράτη Μάλαμα, η… Βασιλίσσης Σοφίας, ο “βασιλιάς της σκόνης” από τα Ξύλινα Σπαθιά και πολλά ακόμη που σηκώνουν… σύλληψη!

Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχόλια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε