Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συμπληρωματικό υπόμνημα θα καταθέσει ο Καπελέρης για τη λίστα Λαγκαρντ – "Δεν πήρα ποτέ το cd"

Συμπληρωματικό υπόμνημα θα καταθέσει ο Καπελέρης για τη λίστα Λαγκαρντ – `Δεν πήρα ποτέ το cd`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.10.2012 | 21:18
Πρώτη δημοσίευση: 25.10.2012 | 21:17

Συμπληρωματικό υπόμνημα προς τους οικονομικούς εισαγγελείς προτίθεται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο Ιωάννης Καπελέρης, που κλήθηκε χθες σε ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Σκοπός του να αντικρούσει όσα φέρεται να υποστήριξε χθες στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του ο κ. Καπελέρης επιθυμεί να γνωστοποιήσει προς τους οικονομικούς εισαγγελείς ότι ουδέποτε παρέλαβε το επίμαχο cd με τους καταθέτες.

Θα διευκρινίσει επίσης ότι από την ανεπίσημη έρευνα που διενέργησε, στα δέκα ονόματα που του έδωσε ο τότε πολιτικός προϊστάμενός του διαπίστωσε ότι από τα εισοδήματα που δήλωναν οι εν λόγω καταθέτες δεν δικαιολογούνταν οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό.

Ο κ. Καπελέρης υποστηρίζει και αναμένεται να διατυπώσει στο συμπληρωματικό υπόμνημα που θα παραδώσει στους εισαγγελείς ότι όταν ενημέρωσε τον κ. Παπακωσταντίνου παραδίδοντάς του τα ευρήματα της άτυπης έρευνας που διενεργήθηκε από το ΣΔΟΕ για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς και το έγγραφο που του είχε παραδώσει ο υπουργός με τα δέκα ονόματα, δεν έλαβε καμία εντολή για περαιτέρω έλεγχο.


Διαβάστε
Παπακωνσταντίνου: Έχασα το πρωτότυπο CD της λίστας Λαγκάρντ!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο