Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συνάντηση Γιώργου – Φώφης – Δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ αλλά… [pics]

Συνάντηση Γιώργου – Φώφης – Δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ αλλά… [pics]

Με σπόρ ντύσιμο εμφανίστηκε στην συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Η είδηση είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφει όχι στο ΠΑΣΟΚ αλλά στην Δημοκρατική Συμπαράταξη με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της κας Γεννηματά αποφάσισε να συμμετάσχει ισότιμα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

H συνάντηση κράτησε 45 λεπτά και αποφασίστηκε να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση σε λίγη ώρα.
Ο κ. Παπανδρέου, αποχωρώντας από το γραφείο της Φώφης Γεννηματά, περιορίστηκε να πει ότι έγιναν σημαντικά βήματα για την συνεργασία του ΚΙΔΗΣΟ με την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις προηγούμενες ημέρες οι δυο πρόεδροι είχαν τηλεφωνικές επαφές, ενώ ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, με τον οποίο συζήτησε σημαντικές λεπτομέρειες για τη συνεργασία.
Ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε ανοικτό να παραβρεθεί ο ίδιος και όσοι διετέλεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και είναι μαζί του στο ΚΙΔΗΣΟ στη συγκέντρωση που έχει καλέσει για το επόμενο Σάββατο η Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε για λίγη ώρα με τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στο Κυπριακό τις οποίες χαρακτήρισε σημαντικές, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αφεθούν απερίσπαστες η ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή πλευρά, χωρίς παρεμβάσεις, για να προχωρήσουν σε συμφωνία.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε