Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνάντηση Παπανδρέου-Βενιζέλου για τη… λίστα Λαγκάρντ

Συνάντηση Παπανδρέου-Βενιζέλου για τη… λίστα Λαγκάρντ

Στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι δυο άνδρες και τα είπαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή έχουν καταθέσει πρόταση να παραπεμφθούν σε προανακριτική επιτροπή για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και την Τετάρτη, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του κόμματος, οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το θέμα και για τη στάση που πρόκειται να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επίσης επικοινωνία με βουλευτές που έχουν διαγραφεί από το κόμμα. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι οι κ.κ. Σκανδαλίδης και Κουτσούκος θα ψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Κατάπτυστο κείμενο χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του στη συνεδρίαση της γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του κόμματος, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την λίστα Λαγκάρντ.

«Η πρόταση που κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για την ποινικοποίηση της υπόθεσης είναι ένα κείμενο ηθικά, πολιτικά και νομικά κατάπτυστο. Αυτοί που υπογράφουν με πρώτο τον κ. Τσίπρα δεν έχουν ίσως αίσθηση του μεγέθους της ευθύνης που ανέλαβαν προσωπικά με την υπογραφή του κειμένου αυτού», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει στον διχασμό και τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχασε και τις δυο φορές στην προσπάθεια για καταστροφή της χώρας, αναφερόμενος στις εκλογές του Ιουνίου και στην συμφωνία με την τρόικα τον Δεκέμβριο.

Κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι διέρρεαν τόσο επώνυμα όσο και ανώνυμα διάφορες όπως είπε πολιτικές αθλιότητες για τον ίδιο και την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι “δείχνουν” Παπακωνσταντίνου – Τα στοιχεία που “καίνε” τον πρώην υπουργό

Γ.Παπανδρέου: Να κόβονται από τον μισθό μου οι μέρες απουσίας στο εξωτερικό

Καμμένος και Μιχαλολιάκος στήνουν κάλπες και για Παπαδήμο και Παπανδρέου!

Λίστα Λαγκάρντ: 4 οι κάλπες για Παπαδήμο – Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε